Diensten

Bij Seubring Schilderwerken in Ommen kunt u terecht voor diverse werkzaamheden op het gebied van onderhoud zoals binnen- en buitenschilderwerk, glaswerkzaamheden, spuitwerkzaamheden middels hi-temp spray en houtreparatiewerkzaamheden.

 

Binnen-en buitenschilderwerk

U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk. Voor beide geldt, dat wij de ontwikkelingen op het gebied van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de juiste, professionele materialen geschikt voor elke situatie. Een kamer, kantoor, keuken, entree, trapopgang opnieuw schilderen, sausen of behangen: alles behoort tot de mogelijkheden. Maar ook het toepassen van decoratieve schildertechnieken of het aanbrengen van sierlijsten behoort tot de mogelijkheden.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerk zijn wij uitstekend in staat uw woning of bedrijfspand te voorzien van een nieuwe verlaag die het nodig heeft. In een kleur die u wenst en die past bij de de woning/bedrijfspand. Daarnaast kijken wij ook naar eventuele andere onderliggende problemen zoals loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont enz. In overleg zoeken wij met u passende oplossing.

Wij komen graag langs voor een persoonlijk advies.

 

Glaswerkzaamheden

Als Erkend Glaszetbedrijf leveren wij een compleet pakket diensten. Of het nu gaat om enkel glas of isolerende beglazing, wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Wij verzorgen het hele traject voor u: van aanvragen, opmeten tot plaatsen. Wij proberen altijd met u tot een passende en zo voordelig mogelijke oplossing te komen!

 

High temp spray

U kunt bij ons terecht voor diverse spuitwerkzaamheden zoals meubelen, keukens, radiatoren, luiken of andere onderdelen. Een techniek die wij hieraan kunnen toevoegen is zgn. High temp spray. High temp spray is verwarmd airless verspuiten. Hiermee is het mogelijk om grote ruimtes fraai en strak af te werken. Een bijkomend voordeel is dat er weinig nevel ontstaat en de verf snel droog is. Daarnaast is het ook mogelijk om hiermee kozijnen, deuren en trappen te spuiten.

 

Houtrotreparatiewerkzaamheden

Als wij tijdens de opname van de werkzaamheden of tijdens het schilderwerk houtrot tegenkomen dan zullen wij u adviseren over de mogelijke oplossingen. Wij hebben ervaring met het werken met diverse professionele houtrotreparatieproducten.